Necatibey İlkokulu
MUSTAFA KEMAL MAH.3001 CAD.3092 SOK.NO9 ATAŞEHİR İSTANBUL

VİZYON

Öğrenmenin en önemli bir ihtiyaç olarak kabul edildiği, Velinin destek olduğu ve öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatı verdiği, Öğretenlerin ve öğrenenlerin birbirinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olduğu, Çalışanların işlerini isteyerek ve zevk duyarak yaptıkları, Herkesin her gün daha iyiye gitmek için çalıştığı, Öğrenilen iyi şeylerin davranışlara dönüştüğü Ve en önemlisi okulda bulunan herkesin “İşte Benim Okulum” diyebileceği bir okul olmak istiyoruz.

MİSYON

Kendini ifade ederken bilgiyi beceriye dönüştürebilen, hedeflerini planlayarak gerçekleştirmeye çalışan, değişime ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 16.06.2017 tarihinde e-twining Kalite Ödülleri Töreni düzenlendi. Törende okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülizar Karayiğit de "Her Yaşta Felsefe" Projesindeki başarılı koordinatörlüğünden dolayı "Ulusal Kalite Etiketi" ni ve Başarılı Okul tabelasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Harun TÜYSÜZ, Murat AKTINÖZ ve Şube Müdürü Sevgi YÜCEL´den aldı. Koordinatör okul olarak başvurduğumuz Erasmus+ projemiz kabul edildi. Proje kapsamında beş farklı ülkeden gelen ortaklarımızla ilk proje toplantımızı İstanbul´da gerçekleştirdik.

NORMAL

Giriş:09:00 Çıkış:14:20